(+33) 06 83 81 84 20
    

Den svenske skolen i Paris ønsker norske barn og elever velkommen

Den svenske skolen i Paris ble grunnlagt allerede i 1878 og tilbyr i dag barnehage, grunnskole og videregående skole. Vi ønsker norske og skandinaviske elever velkommen til vår barnehage og grunnskole. Skolen holder til i en historisk bygning i Rue Médéric i det 17. arrondissement, tilknyttet den Svenske Kirken. Undervisningen følger den svenske læreplanen og har en tydelig fransk profil.

Barnehage

I barnehagen har vi både skandinaviske og franske barn fra tre til fem år. Her er det lagt vekt på fri lek, trygghet og sosial kompetanse. Formiddagene tilbringer vi ute i all slags vær, i en av Paris mange fine parker Parc Monceau, som ligger kun en kort spasertur i fra skolen. Her får barna de beste forutsetningene for å leke, skape og utforske gjennom ulike aktiviteter.

Det franske språket og den fransk kultur er til stede på en naturlig måte i barnehagen. Hver dag synger vi sanger på fransk og leker på fransk. Vi jobber tematisk med Paris, franske tradisjoner og gjør studiebesøk.

Grunnskole

I grunnskolen ønsker vi alle skandinaviske barn velkommen i fra første til tiende klasse. Undervisningen foregår i trygge omgivelser med små klasser. Lavt antall elever gjør at flere årskull studerer sammen og aldersblandingen er for oss et viktig verktøy i undervisningen. Undervisningen er i høy grad individualisert og tar hensyn til hver enkelt barns behov og utviklingsnivå. Vi har også tospråklige barn fra fransk-svenske familier. Etter skoletid har barna også tilbud om aktiviteter med franske lærere.

Vår videregåendeskole drives som en normal svensk skole, integrert i den franske skolen St. Dominque. Dette gir elevene våre en naturlig tilknytning til Frankrike og til fransk kultur.

Kontakt

Svenska Skolan i Paris
9 rue Médéric
75017 Paris, France
Telefon til kontoret: +33 1 46 22 31 05
info@svenskaskolanparis.com
Kontaktformulär : E-mail

Søk om plass

Klikk her for å søke.