(+33) 06 83 81 84 20
    

Den Svenske Skole i Paris byder danske børn og elever velkommen.

Den Svenske Skole i Paris blev allerede grunlagt i 1878 og kan i dag tilbyde både børnehave, folkeskole og gymnasium. Vi hilser danske og andre skadinaviske elever velkommen til både børnehaven og folkeskolen. Vores skole hører til i en historisk bygning på Rue Médéric i 17:e arrondissement, som er knyttet til den svenske kirke. Undervisningen følger den svenske lærerplan og har en tydelig frank profil.

Børnehave

Børnehaven har vi både skandinaviske og franske børn, fra tre til fem år. Her er fokus på fri leg, tryghed og sociale kompentencer. Formiddagene bliver uanset vejr, brugt i Parc Monceau, som ligger i kort gåafstand fra skolen. Her får børnene de bedste forudsætninger for at lege, skabe og udforske gennem forskellige aktiviteter. Det franske sprog og den franske kultur er tilstede på en naturlig måde i børnehaven. Hver dag synger vi franske sange og leger på fransk. Vi arbejder igennem temaer med Paris, franske traditioner og studebesøg.

Folkeskolen

Folkeskolen byder vi skandinaviske børn velkommen fra børnehaveklasse til 9. klasse. Vi har også tosprogede elever fra fransk-skandinavisk familier. Undervisningen finder sted i et trygt miljø med små klasser. Det lave antal elever gør at flere klasser arbejder sammen, og blanding af forskellige aldersgrupper er et vigtigt redskab i undervisningen.
Undervisningen er i høj grad tilpasset den enkelt elev, og tager hensyn til hver elevs behov og udviklings niveau. Efter skoletid tilbydes eleverne aktiviteter som styres af lokale franske lærer.
7., 8., og 9. Klasse samt gymnasiet holder til på den franske skole, St. Dominque, hvilket giver eleverne en naturlig tilgang til Frankrig og fransk kultur.

Kontakt

Svenska Skolan i Paris
9 rue Médéric
75017 Paris, France
Telefon til kontoret: +33 1 46 22 31 05
info@svenskaskolanparis.com

Kontaktformulär : E-mail

Tilmelding

Tryk her for at tilmelde.